Форма за резервация
вашето име:
телефон:
дата на пристигане:
дата на заминаване:
час на пристигане:
лица над 12 г.:
лица до 12 г.:
комплекс:
апартамент:
плащане:
допълнителна информация:
AntiSPAM:
 
Времето в Банско
                        

Апартаментите под наем, с които разполага R&M Property Solutions са подходящи както за Дългосрочно /сезонно/ наемане, така и за кратки престои. Дългосрочното /сезонно/ наемане на апартамент в нашите комплекси е една много добра алтернатива. Всеки един апартамент разполага с всичко необходимо за един дългосрочен /сезоннен/ престой, като удобствата, които получавате са несъизмерими с една квартира или хотелска стая.
R&M Property Solutions разполага с най - различни видове апартаменти под наем. Те са с различно разположение, различно обзавеждане, различна локация, както и различна гледка и големина.
Основното предимство на всеки един от апартаментите под наем е, че те разполагат с всичко необходимо, така че да се почувствате като у дома си. На разположение на наемателите са просторни помещения, напълно обзаведени кухненски боксове с печка, котлони, микровълнова фурна, кана за топла вода, тостер, хладилник, кухненска посуда и др. Част от апартаментите под наем разполагат с камини. Всеки апартамент има тераса, Баня с вана или душ кабина, както и възможност за настаняване на гости във всекидневната на разтегателен диван.

                        


Отоплението на апартаментите под наем е решено с енергоспестяващи електрически радиатори, а локацията е подходяща, както за скиори, така и за любители на нощния живот в Банско.
R&M Property Solutions разполага както с апартаменти с една спалня, така и с апартаменти с две спални.

Повече информация за комплексите, местоположениет
о и условията за ползване на апартаментите под наем можете да откриете в секция "Нашите Хотели в Банско" и Секция "Цени за Престой"

Tags: Апартаменти, под, наем, Банско, Дългосрочни, (сезонни), наеми, на, апартаменти, Банско
Добави в Svejo
Наши партньори
Последни новини